Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

lnhoud

Het eerste gedeelte van het referaat van Ds. P. den Butter uitgesproken op de laatste ontmoetingsdag is opgenomen in dit nummer van ons blad. Een artikel van Ds. D. Slagboom over het lied van Debora waarin lijnen getrokken worden naar de bevrijding van ons vaderland nu 51 jaar geleden. Door een misverstand is in het vorige nummer van ons blad het openingswoord van Ds. R. Kok aan het begin van de middagvergadering van de ontmoetingsdag ongecorrigeerd van de band opgenomen.

Hemelvaartsdag

De meditatie van de hand van Ds. M. Vlietstra heeft hier betrekking op. De Heere geve de rijke betekenis van deze dag te verstaan. Christus heeft de zegen verworven voor Zijn Kerk en doet in die zegen delen. Eenmaal zal de strijdende Kerk alle strijd te boven zijn en mogen delen in de grote overwinning die Christus Jezus voor hen heeft behaald.

Schooldag 1996

D.V. zaterdag 22 juni a.s. in de Grote Kerk van Apeldoorn. Er zal ook een jongerenbijeenkomst worden gehouden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 16 mei 1996

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 16 mei 1996

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken