Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

1 minuut leestijd

Inhoud

Het tweede gedeelte van het referaat van Ds. P. den Butter is opgenomen in dit nummer van ons blad. Ds. D. Slagboom schrijft verder over het lied van Debora. Van de hand van Ds. M. Vlietstra een meditatie over Mattheüs 28:20 “En ziet, Ik ben met ulieden al de dagen, tot de voleinding der wereld. Amen.” Het laatste artikel van wijlen Ds. W.F. Laman uit de serie “Practica” is geplaatst.

Pinksteren

Wanneer u dit blad leest ligt de herdenking van de uitstorting an de Heilige Geest weer achter ons. Moge de Heere in onze dagen, vol van zorgwekkende ontwikkelingen, door Zijn Woord en Geest wonen en werken in zondaarsharten tot eer van Zijn Naam en tot uitbreiding van Zijn Koninkrijk. Onze bede zij: “Och of al het volk des HEEREN profeten waren, dat de HEERE Zijn Geest over hen gave.”

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 30 mei 1996

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 30 mei 1996

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken