Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Inhoud

Ds. H. van der Ham schrijft verder over wijlen Ds. F. Bakker. Ds. H. Polinder beëindigt zijn serie artikelen over Matthew Henry. Ds. D. Slagboom schrijft verder over het lied van Debora. Er is een persbericht opgenomen over de stichting Ontmoeting die open dagen organiseert in en rond het woonwerkcentrum in Epe. Jeugddeputaten schrijven over de jeugdzondag.

Ontmoetingsdag Bewaar het Pand

D.V. zaterdag I4 september in het kerkgebouw van de Geref. Gemeente te Kampen.

‘s Morgens sprekers: Ds. D. Slagboom en Ds. P. van Zonneveld.

‘s Middags sprekers: Drs. G.J. Capellen, Ds. H.C. v.d. Ent, Ds. A. van Heteren.

We verwachten weer vele bekenden te ontmoeten uit vele plaatsen en hopen dat er ook weer nieuwe gezichten te mogen zien. Het zijn altijd goede dagen waarop het Woord centraal staat en er is ruimschoots gelegenheid voor ontmoeting en gesprek.

Middelharnis

Ds. P. den Butter mocht bevestigd worden door Drs. A. Baars. We wensen Ds. Den Butter en zijn vrouw van harte Gods zegen toe en hopen dat het ambtelijke werk in de gemeente van Middelharnis tot rijke zegen gesteld mag worden. In een volgende aflevering van ons blad komen wij D.V. op de bevestiging en intrede terug.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 augustus 1996

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 augustus 1996

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken