Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Ambtsdragersconferentie

Velen waren zaterdagmiddag 23 november jl. gekomen naar de Krooswijkhof om te luisteren naar de inleiding van Ds. K. Visser over “De betekenis van de heilsfeiten voor het geloofsleven.” We zijn de inleider erkentelijk voor datgene wat hij ons heeft mogen doorgeven. Diverse vragen werden na de pauze gesteld en beantwoord door een forum. De wens werd uitgesproken op deze wijze door te gaan met het houden van ambtsdra-gersconferenties. Het ligt in de bedoeling de lezing van Ds. Visser op te nemen in ons blad. Wie verhinderd was kan dan alsnog kennis nemen van deze lezing en wie er wel geweest is kan het thuis nog eens rustig nalezen.

Inhoud

Ds. Kater vervolgt zijn serie over Sibbes, Ds. D. Slagboom schrijft verder n.a.v. “Het verhaal gaat...”. We hebben een klein stukje overgenomen van Ds. J.P. Boiten over materialisme en een stukje van Lambertus Myseras. We hebben zelf iets geschreven over het euthanasierapport dat 27 november is gepubliceerd, waarover veel verontrusting is ontstaan.

Verschijningsdata

Het volgende en laatste nummer van de 31e jaargang van ons blad zal 19 december verschijnen. Het eerste nummer van de 32e jaargang zal 9 januari verschijnen. Alles D.V. De copy dient uiterlijk donderdag voor verschijningsdatum binnen zijn.

Verlof Ds. C.W. Buijs

Zendingsdeputaten verzoeken via ons blad het volgende bekend te maken:

Ds. en mw. Buijs zijn in Nederland D.V. van 30 november tot 11 februari. Hun tijdelijk adres luidt: Fam. Ds. C.W. Buijs, Hoofdstraat 18, 3901 AM Veenendaal. Er is geen ruimte meer voor spreekbeurten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 december 1996

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 december 1996

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken