Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

1 minuut leestijd

Arikelen

Ds. D. Slagboom heeft zijn schrijven getiteld “Om het Woord der waarheid” afgesloten en begint nu een nieuwe serie over Hanna’s Lofzang. In dit nummer de laatste aflevering over Sibbes van de hand van Ds. M.J. Kater. We zeggen hem hartelijk dank voor zijn medewerking aan ons blad. Ds. K. Visser schrijft over de betekenis van de heilsfeiten voor het geloofsleven.

Apeldoorn

De hoogleraren prof. dr. J. de Vuyst en prof. dr. W. van ‘t Spijker zijn met emeritaat gegaan. Zij hadden ieder hun eigen inbreng in de opleiding. Prof. dr. W. van ‘t Spijker heeft 25 jaar mogen arbeiden in Apeldoorn. We zijn erkentelijk voor datgene wat beide hebben mogen doen en betekenen. Stelle de Heere de opleiding in Apeldoorn tot zegen voor onze kerken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 januari 1997

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 januari 1997

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken