Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Inhoud

Ds. P. Roos schrijft een tweede artikel over het kindschap en Ds. E. Hakvoort een tweede artikel over de geestelijke verlatingen. Ds. P. den Butter begint met een serie Bijbelstudies over de brief van Paulus aan de Filippenzen.

Ontmoetingsdag

D.V. zaterdag 20 september te Kampen in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente. Aanvang ‘s morgens 10.30 uur. Opening Ds. M.C. Tanis. Spreker: Ds. K. Hoefnagel.

Aanvang ‘s middags 14.00 uur. Sprekers: Ds. P. Roos, Ds. B. de Rompfen Ds. G. Bouw.

Verschijningsdata

In de komende tijd zal ons blad D.V. weer gewoon elke veertien dagen verschijnen. De vakantietijd is immers weer zo goed als voorbij, de copy dient uiterlijk de donderdag voor de datum van verschijnen op het redactie-adres te zijn. De kinderen gaan al weer of zullen binnenkort weer naar school gaan. Dat bij het schoolgaan en het werken bedacht en beleefd zou mogen worden dat niemand zonder de Heere iets kan doen. Dit geldt ook de ambtelijke arbeid. We denken aan het catechiseren, aan het afleggen van bezoeken en bovenal aan de prediking. Moge de Heere de ambtelijke arbeid met Zijn zegen bekronen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 28 augustus 1997

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 28 augustus 1997

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken