Bekijk het origineel

Fietsdag ‘98

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Fietsdag ‘98

2 minuten leestijd

Een heerlijke dag uit...

Utrecht - Op woensdag 5 augustus D.V. wordt voor het 7e jaar de Veluwse fietsdag georganiseerd. Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de GezinsGids neemt dit gezinsblad deel aan de organisatie van deze fietsdag.

Op woensdag 5 augustus worden zo’n 4.000 deelnemers verwacht aan de start van de jaarlijkse fietsdag op de Veluwe. Vanuit Doornspijk, Elspeet of Nunspeet kan een fietstocht gemaakt worden over de mooiste plekjes van de Veluwe.

Opstapplaatsen

De opstapplaatsen zijn:

• Verenigingsgebouw ‘Pro Rege’, achter de Hervormde Kerk te Doornspijk voor een afstand van 30 of 50 km.

• Verenigingsgebouw ‘Het Kerkerf’, achter de Hervormde Kerk te Elspeet voor een afstand van 50 km.

• Zalencentrum ‘De Pineta’, Elspeterweg 6 te Nunspeet voor een afstand van 30 of 50 km.

De opstapplaatsen zijn open tussen 9.30 en 13.00 uur.

Onderweg

In ‘Pro Rege’ is onder andere een verkooptafel van boeken, bloemen, speelgoed, etc. Bij de startpunten en onderweg bij de stempelplaatsen is koffie, thee, fris, koeken, ijs, broodjes etc. verkrijgbaar. Tevens zijn er spelletjes voor jong en oud.

Ervaring leert dat de meeste deelnemers eigen fietsen meenemen. Is dat niet mogelijk, dan bestaat de mogelijkheid tot het laten regelen van een huurfiets (uiteraard tegen vergoeding). Voor inlichting en/of fietsverhuur kan kontakt opgenomen worden met fam. B. Akster uit Doornspijk (0525) 68 57 51, b.g.g. (0525)68 3400.

Doel

De fietsdag heeft twee bijzondere financiële doelen: Adullam (verstandelijk en lichamelijk gehandicapten) én China (de GezinsGidsaktie voor de Lisu’s).

Kosten

De kosten voor de fietsdag bedragen:

0 t/m 2 jaar: gratis
3 t/m 12 jaar: ƒ 3,50
13 jaar en ouder: ƒ 7,50
Gezin ƒ 25,-

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 30 juli 1998

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Fietsdag ‘98

Bekijk de hele uitgave van donderdag 30 juli 1998

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken