Bekijk het origineel

Wintercursus van de SSNR

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Wintercursus van de SSNR

2 minuten leestijd

Als vervolg op de cursus Puriteinen en Preciesen van 1997/1998 heeft de SSNR voor het winterseizoen 1998/1999 opnieuw een cursus rondom een zestal puriteinen georganiseerd, met als titel Puriteinen en Preciesen - II Puritanisme en Nadere Reformatie. Evenals de voorgaande wordt ook deze 4e wintercursus gegeven op zes zaterdagmorgens in het Baan-conferentiecentrum te Voorthuizen.

Er komen twee Engelse, twee Schotse en twee Amerikaanse predikers aan de orde.

Zes deskundige inleiders zullen, naast een theologische thema, ieder één van de volgende puriteinen bespreken: Thomas Hooker, Samuel Rutherford, Thomas Shepard, Thomas Watson, de gebroeders Erskine en Jonathan Edwards.

Het cursusmateriaal vormt na afronding van de cursus een syllabus Puriteinen en Preciesen - II -.

De cursus is geschikt voor ieder die geïnteresseerd is in kerkgeschiedenis. De kosten bedragen ƒ 195,- all in. De eerste cursusochtend is gepland op 21 november 1998.

De sluitingsdatum van de inschrijving is 24 oktober 1998.

Een cursusformulier met gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij Dr. R. Bisschop, tel. 0318-522691.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 september 1998

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Wintercursus van de SSNR

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 september 1998

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken