Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Inhoud

Ds. J.P. Boiten schrijf verder over de gang van zaken op de Generale Synode die in Nunspeet heeft vergaderd. Drs. G.J. Capellen vervolgt zijn artikelenserie over het boek van John Brown “Christus, de Weg, de Waarheid en het Leven.” U treft een eerste artikel aan over de Nieuwe Bijbelvertaling waarvan het eerste gedeelte onlangs is verschenen.

Ziekte Ds. P. den Butter

Nader onderzoek heeft uitgewezen dat Ds. P. den Butter een gaatje heeft in een hartklep wat bijdraagt aan zijn grote vermoeidheid. Er zal eerst wat herstel van lichamelijke krachten dienen te komen voordat operatief kan worden ingegrepen.

We wensen Ds. Den Butter en zijn vrouw van harte de ondersteuning en nabijheid des Heeren toe.

School in Dundas en Hamilton

We kregen bericht van deze school dat zij weer aan het uitbreiden is. Dit is mogelijk mede dankzij de giften die geregeld vanuit Nederland ontvangen worden. De school is dankbaar voor de ondervonden steun vanuit ons land.

Mw. Beekhuis verhuisd

Nieuw adres van mw. Beekhuis per 1 maart 1999:

Johan de Wittstraat 240
3311 KK Dordrecht.
Tel. 078-6351029.

We wensen mw. Beekhuis van harte sterkte bij de verhuizing en het inburgeren in de gemeente van Dordrecht. Het moge u in alle opzichten goed gaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 18 februari 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 18 februari 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken