Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

1 minuut leestijd

Inhoud

Drs. C.J. van Capellen schrijft verder over het boek van Brown “Christus, de Weg, de Waarheid en het Leven.” Ook is opgenomen het laatste deel van de toespraak van Ds. B. de Romph. U treft enkele gedeelten aan uit het werk van Spurgeon over de Heilige Geest en over de bekering. In de volgende aflevering van ons blad hopen wij terug te komen op de bevestiging en intrede van Ds. A.A. Egas te Urk.

Zendingsdag Elburg

D.V. woensdag 21 juli aan de Vrij-heidsstraat l.

Aanvang ‘s morgens 10.00 uur. Sprekers: Opening: Ds. M.C. Tanis te Werkendam en Ds. K. Visser te Werkendam, ‘s Middags aanvang 14.00 uur. Sprekers: Ds. A.A. Egas te Urk. Ds. G.S.A. de Knegt te Barneveld voordeS.E.Z. Sluiting door Ds. M.C. Tanis te Werkendam.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 juni 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 juni 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken