Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

1 minuut leestijd

Inhoud

Drs. G.J. Capellen, Ds. M.C. Tanis en Ds. K. Visser vervolgen hun schrijven in deze aflevering van ons blad. We hebben een tweede meditatie geplaatst van wijlen Ds. D. Slagboom. Ook is in deze aflevering van ons blad een samenvatting geplaatst van het gesprokene op de Ontmoetingsdag te Urk van Ds. A.A. Egas.

Ds. P. den Butter

Het mag langzaamaan steeds beter gaan met Ds. Den Butter. We wensen hem van harte verder herstel toe opdat hij te zijner tijd zijn krachten weer mag geven in de gemeente en aan ons blad.

Ambtsdragersconferentie te Dordrecht

D.V. zaterdag 27 november zal er een ambtsdragersconferentie gehouden worden in de Krooswijkhof te Dordrecht met als onderwerp: “Toezicht op de prediking.” Ds. M. Vlietstra en oud. M. Baan uit Middelharnis zullen dit onderwerp inleiden.

Aanvang 14.00 uur. sluiting 16.30 uur. Noteert u deze datum vast.

Ambtsdragers en oud-ambtsdragers zijn van harte welkom.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 oktober 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 oktober 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken