Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Inhoud

In het nummer van ons blad van het jaar 2001 plaatsen we een meditatie van Ds. A. v.d. Weerd over Genesis 27:2b. verder vervolgartikelen waaronder een stukje van ondergetekende over de brieven van Rutherford en een aflevering van “Voor de jeugd” van Ds. K. Visser. Opnieuw mogen wij een jaaroverzicht plaatsen van de inhoud van ons blad in de jaargang die nu weer is afgesloten. De fam. J. Boer-Bunk uit Barendrecht heeft hiervoor gezorgd. Wij willen hen hartelijk dank zeggen voor het werk dat hieraan verricht mocht worden.

School voor Dundas en Hamilton

Omdat we dit niet eerder wisten maken we er nu pas melding van dat er een flessenactie is gehouden door de kinderen van het gezin Visscher, Molenkamp 20, Urk. Fijn dat jullie op deze manier ook je steentje hebben bijgedragen. De actie heeft ƒ 20,- opgebracht.

Verschijningsdatum volgende nummer

Het volgende nummer zal D.V. 18 januari verschijnen, Zouden de scribenten ervoor willen zorgen dat de copy donderdag 11 januari in ons bezit is? bij voorbaat hartelijk dank voor de medewerking.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 januari 2001

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 januari 2001

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken