Bekijk het origineel

‘Met open mond - jongeren in prediking en pastoraat’

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

‘Met open mond - jongeren in prediking en pastoraat’

2 minuten leestijd

‘Met open mond - jongeren in prediking en pastoraat’ is de titel van het boek dat verschijnt ter gelegenheid van het afscheid van Kees van Vianen en Luuk Oevermans resp. als voorzitter en bestuurslid van het Landelijk Contact Jeugdverenigingen Christelijke Gereformeerde Kerken (LCJ).

Het boek wil antwoorden geven op de vragen naar de waarde van Gods Woord en de belijdenisgeschriften voor jongeren van onze eeuw. Hoe kunnen zij via prediking en pastoraat worden bereikt?

Diverse aspecten in de vorming van jongeren krijgen de aandacht. Vanuit een warm hart moeten prediking en pastoraat gestalte krijgen. In die twee onderdelen van het werk in Gods Koninkrijk mag gesproken worden over Gods trouw en de rijkdom van Zijn verbond. Doel is dat vele jongeren Gods lof zullen verkondigen.

Met hoofdstukken over jeugdwerk, catechese, jongerenpastoraat en huisbezoek is ‘Met open mond’ niet alleen bezinnend van opzet, maar biedt het ook concrete handreikingen. Niet alleen predikanten, (jeugd)ambtsdragers en jeugdleiders, maar ook betrokken ouders, zullen stof tot bezinning vinden.

Het boek wordt toegezonden als u per mail uw naam en adres opgeeft, boek@lcj.nl en tegelijkertijd het juiste bedrag overmaakt op rekening nummer 653898053 t.n.v. penningmeester LCJ o.v.v. ‘boek’ en uw achternaam. Na ontvangst van het bedrag op deze rekening wordt uw bestelling direct toegestuurd.

Bezoekt u het symposium op DV 18 mei dan is het boek verkrijgbaar voor € 10,00 Bestelt u het vóór 18 mei dan kost het € 10,00. (+ €€ 2,50 verzendkosten).

Na 18 mei is de prijs €€ 14,00 (€€ 11,50 +€€ 2,50 verzendkosten). Bij bestelling van vijf exemplaren of meer betaalt u geen verzendkosten.

Op de website, www.LCJ.nl <http://www.lcj.nl/> staan meer gegevens over de inhoud van het boek.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 mei 2006

Bewaar het pand | 12 Pagina's

‘Met open mond - jongeren in prediking en pastoraat’

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 mei 2006

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken