Bekijk het origineel

OP EEN ZATERDAG IN SEPTEMBER NAAR APELDOORN

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

OP EEN ZATERDAG IN SEPTEMBER NAAR APELDOORN

2 minuten leestijd

Op 23 september luisteren we op de Schooldag van de Theologische Universiteit in Apeldoorn naar het thema: “Belijden en beleven!”.

’s Morgens beginnen we om 10.30 uur in de Gereformeerde Gemeentekerk aan de Graaf van Lijndenlaan. Prof. dr. J.W. Maris zal het thema inleiden onder de titel: ‘Waar de mond vol van isNaast veel samenzang zullen de koren ‘Wijdt Hem uw kunst’ uit Harderwijk en ‘Laudate DeurrT uit Nun-speet voor ons zingen. Natuurlijk zien we ook nu weer uit naar het resultaat van de actie van het vrouwencomité bibliotheek. De president-curator sluit de morgenbijeenkomst af.

De middagpauze staat gepland van 12.00-13.45 uur. U zou dan beide universiteitsgebouwen kunnen bezoeken en er een broodje eten. Bij mooi weer is er een infomarkt op de parkeerplaats tussen de gebouwen, bij regen (of veel kans daarop) in de universiteit zelf. Natuurlijk kunt u ook genieten van een wandeling in de mooie parken.

’s Middags kan gekozen worden tussen drie programma’s. Drs. J.L. de Jong spreekt over ‘Voorzienigheid en lijden’, ds. J. Van Amstel over ‘Hoe vrij is onze wil volgens de Dordtse Leerregels’ en drs. A. Huijgen (AOI aan de universiteit) over ‘Het schriftgezag volgens de Nederlandse Geloofsbelijdenis’. De drie bijeenkomsten worden gezamenlijk om 15.00 uur afgesloten in de kerkzaal aan de Graaf van Lijndenlaan.

Voor de jongens en meisjes van 712 jaar en voor de kinderen van 3-6 jaar is er een speciaal programma in het gebouw van de universiteit. In de Gereformeerde Gemeentekerk is oppas geregeld voor de allerjongsten. Om dit alles in goede banen te leiden is opgave vooraf gewenst. Bel dan 055-577 57 00 of reserveer per e-mail theol.tua@planet.nl. Het belooft een goede dag te worden.

Het Curatorium en het College van hoogleraren nodigt u van harte uit deze dag mee te beleven.

We zien uit naar uw/jouw komst op de laatste zaterdag van september.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 september 2006

Bewaar het pand | 12 Pagina's

OP EEN ZATERDAG IN SEPTEMBER NAAR APELDOORN

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 september 2006

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken