Bekijk het origineel

VAN DE REDACTIE

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

2 minuten leestijd

Inhoud

In dit nummer van ons blad is een meditatie geplaatst over Markus 2: 3 “Dragers gezocht.” Ds. P. Roos levert een eerste artikel over de leerdienst. Ds. P. den Butter vervolgt zijn serie over Johannes. U treft een samenvatting aan van de afscheidspreek van Rotterdam- Kralingen van ds. J.M.J. Kieviet. Ds. M.C. Tanis schrijft over 1 Tim. 6: 6 “Wat geeft blijvende winst”. Ds. C.P de Boer schrijft over het kringgebed. Ds. K. Hoefnagel schrijft in zijn vragenrubriek over een familieprobleem in verband met huwelijksmoeilijkheden. Er is ook een artikel geplaatst over de binding aan de belijdenis.

Ds. J.M.J. Kieviet

Op 26 januari is ds. Kieviet bevestigd als predikant te Dordrecht-C door ds. P. den Butter en heeft intrede gedaan. In het volgende nummer van ons blad zal D.V. hierop terug gekomen worden. We wensen ds. Kieviet en zijn gezin van harte Gods zegen toe in de gemeente van Dordrecht-C.

Verschijning volgend nr.

Het volgende nummer van ons blad zal D.V. donderdag 15 februari verschijnen. Kopij graag binnen donderdag 8 februari. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 februari 2007

Bewaar het pand | 12 Pagina's

VAN DE REDACTIE

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 februari 2007

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken