Bekijk het origineel

VAN DE REDACTIE

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

2 minuten leestijd

Inhoud

In dit nummer van ons blad is als meditatie geplaatst de uitwerking van het openingswoord uitgesproken door ds. P. den Butter op de ontmoetingsdag in Werkendam. Vervolgens de samenvatting van de toespraak van ds. P. Roos met als titel “onder de wet”. Daarna de samenvatting van het gesprokene door ds. J.M.J. Kieviet met als titel “zonder de wet?” Ook is de samenvatting van het slotwoord gesproken door ds. K. Visser opgenomen. Het was een goede ontmoetingsdag. Zelf waren we helaas verhinderd. Ds. M.C. Tanis schrijft over 1 Tim. 6: 20-21 “Welk een slotwoord.” Ds. K. Hoefnagel schrijft in zijn vragenrubriek over een verheerlijkt lichaam.

Br. Beukers

Br. Beukers, lid van het bestuur van Bewaar het Pand, ligt nu we dit schrijven nog steeds in het ziekenhuis. Hij is geopereerd en mag het naar omstandigheden goed maken wat reden is de Heere te erkennen voor Zijn dragende en sparende goedheid.

De Heere gedenke hem verder met zijn vrouw in ieder opzicht.

Zendingsdag Elburg

D.V. woensdag 25 juli in het gebouw van de Geref. kerk, Vrijheidsstraat 1 te Elburg. Reserveer alvast de datum.

Verschijning volgend nr.

Het volgende nummer van ons blad zal D.V. donderdag 10 mei verschijnen. Kopij graag binnen donderdag 3 mei. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 april 2007

Bewaar het pand | 12 Pagina's

VAN DE REDACTIE

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 april 2007

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken