Bekijk het origineel

VAN DE REDACTIE

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

2 minuten leestijd

Inhoud

In dit nummer van ons blad is een meditatie geplaatst over 1 Kor. 15:26 “De laatste vijand - teniet gedaan”. Ds. P. den Butter schrijft een artikel over het opzoeken van grenzen in de politiek en ook in de kerk en in de theologie. Ds. P. Roos schrijft een tweede artikel over neonomisme. Ds. M.C. Tanis schrijft een slotartikel over de eerste brief van Paulus aan Timotheüs. Een volgende keer hoopt hij verder te gaan met de tweede brief van Paulus aan Timotheüs. Ds. K. Hoefnagel schrijft in zijn vragenrubriek over de groet aan het begin van de eredienst.

Br. Beukers

Br. Beukers, lid van het bestuur van Bewaar het Pand, mag weer thuis zijn. Er is veel reden tot dankbaarheid voor hem en zijn vrouw jegens de Heere Die heeft willen sparen en doorhelpen. Br. Beukers mag het naar omstandigheden goed maken. De Heere geve verder herstel en gedenke hem met zijn vrouw bij het klimmen der jaren in alle opzichten.

Pinksterappel

D.V. Tweede Pinksterdag. Thema. “Wie is Christus voor jou?” met in de middagsamenkomst (aanvang 15.00 uur) de opening van het deelthema “Leven zonder Christus” door kandidaat A. Huijgen. Het deelthema “Leven met Christus” wordt verder uitgewerkt door evangelist T. Visser. Plaats van samenkomst is de Christelijke Gereformeerde Kerk “De Bron” Molenstraat 23 te Bunschoten. Tussen de bijeenkomsten is er ruim gelegenheid voor onderling contact.

Zendingsdag Elburg

D.V. woensdag 25 juli in het gebouw van de Geref. kerk, Vrijheidsstraat 1 te Elburg.

Verschijning volgend nr.

Het volgende nummer van ons blad zal D.V. donderdag 24 mei verschijnen. Kopij graag binnen donderdag 17 mei. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 mei 2007

Bewaar het pand | 12 Pagina's

VAN DE REDACTIE

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 mei 2007

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken