Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

Inhoud

In dit nummer van ons blad is een lijdensmeditatie van ds. P. van Zonneveld geplaatst over Johannes 19:23a. Ds. MC. Tanis schrijft over 2 Tim. 2:19-21 onder het opschrift “Bemoedigend en onderwijzend woord.” Ds. P. Roos levert onder de titel “In de bressen” zijn bijdrage. Ds. J.M.J. Kieviet gaat verder met schrijven over “Och, dat het nog eens kwam te gebeuren…”U treft ook een column van zijn hand aan getiteld “Dordt.” Van mijn hand een artikel over Johannes Beukelman. Uit de Saambinder hebben we een tweede artikel overgenomen van de hand van ds. G.J. van Aalst over homofilie.

Verschijning volgende nr.

Het volgende nummer van ons blad zal D.V donderdag 28 februari verschijnen. Kopij graag binnen donderdag 21 februari.

Koningin Beatrix 70 jaar

We willen onze vorstin van harte gelukwensen met het bereiken van de leeftijd van 70 jaar. Moge de Heere haar Zijn zegen geven in het nieuwe levensjaar, niet alleen persoonlijk, maar ook bij de uitoefening van haar taak als vorstin.

Ds. P. den Butter

Ook Ds. P. den Butter mocht de leeftijd van 70 jaar bereiken. We willen hem en zijn vrouw daar van harte mee feliciteren. We hopen dat hij nog geruime tijd zijn werk zal mogen doen in Nederland en daarbuiten en ook voor ons blad. Van harte Gods zegen in alles toegewenst.

Ontmoetingsdag

We geven u alvast de datum en de plaats door: D.V. zaterdag 29 maart in Werkendam.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 februari 2008

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 februari 2008

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken