Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

1 minuut leestijd

Inhoud
In dit nummer van ons blad is een meditatie opgenomen over Lukas 2:34b ‘Zie, Deze wordt gezet tot een val en opstanding veler in Israël, en tot een teken dat wedersproken zal worden.’ Ds. M.C. Tanis schrijft over Titus 3:1-3 ‘Hoe in de samenleving’. Ds. P. Roos levert een bijdrage over het onderzoek dat door het LCJ is uitgevoerd onder de jeugd. Ds. P. den Butter schrijft verder over koning Josafat en een column getiteld ‘Zwaard’. Ds. K. Hoefnagel beantwoordt enkele vragen over 1 Korinthe 7.

Jaaroverzicht
In het eerste nummer van het jaar 2010 is het jaaroverzicht over 2009 opgenomen. Op heel nauwgezette wijze heeft br. G. Koffeman uit Urk dit overzicht voor ons samengesteld. We zeggen hem daarvoor heel hartelijk dank en hopen dat hij dit werk ook in het nieuwe jaar weer zal kunnen en mogen doen.

Nieuwe lay- out
We beginnen zoals u kunt zien met een nieuwe vormgeving van ons blad. We hopen dat u dit kunt waarderen. Het spreekt vanzelf dat de inhoud ongewijzigd blijft. Zegene de Heere de uitgave van ons blad.

Verschijning volgende nr.
Het volgende nummer van ons blad zal D.V. 21 januari verschijnen. Kopij graag binnen donderdag 14 januari.
AvH

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 7 januari 2010

Bewaar het pand | 20 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 7 januari 2010

Bewaar het pand | 20 Pagina's

PDF Bekijken