Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

Inhoud
In dit nummer van ons blad is een meditatie opgenomen van Ds. A. v.d. Weerd over Romeinen 15:7 ‘Daarom neemt elkander aan, gelijk ook Christus ons aangenomen heeft, tot de heerlijkheid Gods.’ Ds. M.C. Tanis schrijft over Titus 3:4 en 5 ‘Welk een heilszaak’.Ds. J.M.J. Kieviet gaat verder met de behandeling van het avondmaalsformulier en schrijft een column getiteld “In het voetspoor…” Ds. P. Roos levert een bijdrage over zelfkritiek. Ds. P. den Butter schrijft verder over koning Josafat. Ds. K. Hoefnagel gaat verder met het beantwoorden van vragen over 1 Korinthe 7. Verder een boekbespreking.

Haïti
De aardbeving in Haïti heeft veel mensenlevens gekost. We leven mee met hen die daardoor getroffen zijn, bijzonder als ze in rouw gedompeld zijn. Het is Gods lankmoedigheid over land en volk van Nederland dat het hier nog mag zijn zoals het is. Wanneer we letten op de vele zonden die bedreven worden, dan hebben we dat niet verdiend. Beleven wij dat ook persoonlijk?

Nieuwe lay- out
De nieuwe vormgeving van ons blad blijkt gewaardeerd te worden. Een jongere zei mij: nu grijp ik ook naar het blad, het ziet er fris en aantrekkelijk uit.

Verschijning volgende nr.
Het volgende nummer van ons blad zal D.V. 4 februari verschijnen. Kopij graag binnen donderdag 28 januari. AvH

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 januari 2010

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 januari 2010

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken