Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

1 minuut leestijd

Inhoud
In dit nummer van ons blad is een lijdensmeditatie opgenomen over Johannes 19:7 ‘Naar onze wet moet Hij sterven’: “De dood geëist”. Ds. M.C. Tanis schrijft over Titus 3:9-11 “Tuchtoefening”. Ds. P. den Butter schrijft verder over koning Josafat. Ds. J.M.J. Kieviet gaat verder met de behandeling van het avondmaalsformulier. Ds. P. Roos levert een artikel over de val van het kabinet. Ds. K. Hoefnagel schrijft over ‘de duivel in de hemel’. In de rubriek ‘Sprekend verleden’ een bijdrage over Simon Oomius.

Biddag voor gewas en arbeid
In alle dingen zijn we in de komende periode aangewezen op de Heere. Aan Zijn zegen is alles gelegen. De Heere zegene de prediking van Zijn Woord op de jaarlijkse biddag en geve de afhankelijkheid van Hem te beleven in maatschappij en kerk, in opvoeding en in onderwijs, persoonlijk en ambtelijk.

Ontmoetingsdagen
We willen u alvast de data doorgeven van de komende ontmoetingsdagen. Zaterdag 10 april D.V. in Werkendam en zaterdag 18 april D.V. op Urk.

Verschijning volgende nr.
Het volgende nummer van ons blad zal D.V. 18 maart verschijnen. Kopij graag binnen donderdag 11 maart.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 maart 2010

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 maart 2010

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken