Bekijk het origineel

Persberichten

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Persberichten

2 minuten leestijd

Christelijke Gereformeerde bezinningskring binnen de classis Leeuwarden
Op D.V.vrijdag 16 april a.s. zal onze bezinningsavond gehouden worden. Ds. A.Versluis hoopt te spreken over het onderwerp: “Wat hebben we aan de Dordtse leerregels?” Het ontstaan en de betekenis er van. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de beneden zaal van de: Chr. Geref. Sionskerk, Hoofdweg 127 te Damwoude. Aanvang:19.45 uur. Er wordt gelegenheid gegeven voor het stellen van vragen. Allen van harte welkom!

Stichting ter bevordering van het Evangelisatiewerk in Oost-Vlaanderen (België)
Het bestuur van de Stichting ter bevordering van het Evangelisatiewerk in Oost-Vlaanderen (België) heeft de heer D. van Luttikhuizen uit Dordrecht met ingang van 1 september 2010 benoemd tot evangelist in Gent (België). Van Luttikhuizen (46) is gehuwd en vader van 5 kinderen in de leeftijd van 10 t/m 25 jaar. De jongste twee kinderen (10 en 14 jaar) hopen mee te gaan naar Gent. In het dagelijkse leven is de heer Van Luttikhuizen directeur bij Den Hertog in Houten. Van Luttikhuizen is de opvolger van evangelist H. Bor, die per 1 januari 2011 met pensioen hoopt te gaan en zich als lerend ouderling aan de gemeente van Poederoijen hoopt te verbinden. Het evangelisatiewerk in Gent gaat uit van de Christelijke Gereformeerde kerk te Barendrecht, Dordrecht-Centrum, Middelharnis, Sliedrecht Beth-El en Werkendam.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 april 2010

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Persberichten

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 april 2010

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken