Bekijk het origineel

Persberichten

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Persberichten

2 minuten leestijd

Een conferentie op de kruispunten in je leven
Er zijn in je leven van die momenten dat je voor belangrijke keuzes komt te staan, kruispunten op je levensweg. Beslissingen die je niet van de ene op de andere dag neemt, waarover je goed na wilt denken. Samen luisteren naar de Heere, maar ook samen spreken over belangrijke keuzes: dat willen we doen op de Kruispuntconferenties van het LCJ! In juni hopen we weer twee verschillende conferenties te organiseren.

Kruispuntconferentie Huwelijk en gezinsvorming
Nadenken over allerlei belangrijke vragen die op je af komen rondom het huwelijk. Wat zegt de Bijbel over huwelijk en gezin? Samen overal over praten, hoe doe je dat? Hoe denk je over gezinsvorming? Hoe geven we het samen dienen van de Heere vorm? Een onmisbare voorbereiding op je huwelijk! Ook als je pas getrouwd bent, van harte welkom! Deze conferentie organiseren we samen met de HHJO.
Wanneer: Zaterdag 12 juni 2010 van 9.00 – 21.00 uur
Waar: HHK Waarder (Esdoornstraat 35, Driebruggen)
Prijs: € 70,- per stel (€ 65,- als beiden studeren)
Inschrijven: www.lcj.nl > klik op de poster voor meer info

Kruispuntconferentie Belijdenis
Denk je erover na om in het komende seizoen belijdeniscatechese te gaan volgen? Twijfel je er nog over of het doen van belijdenis de goede stap is? Kom dan naar deze conferentie! We luisteren naar wat het Woord van de Heere hierover zegt en denken samen na over allerlei vragen en twijfels die je kunt hebben. Jongeren die deze conferentie bezochten zeggen dat het de moeite waard is om hiervoor een zaterdag vrij te maken! Wanneer: Zaterdag 19 juni 2010 van 9:30-18:30 uur
Waar: CGK Meerkerk (Tolstraat 47)
Kosten: € 25-,
Opgave: www.lcj.nl > klik op de poster voor meer info

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 27 mei 2010

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Persberichten

Bekijk de hele uitgave van donderdag 27 mei 2010

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken