Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

Inhoud
In dit nummer van ons blad is een meditatie opgenomen van ds. M. Vlietstra over Lukas 5:8 ‘Heere, ga uit van mij, want ik ben een zondig mens =’. Ds. M.C. Tanis schrijft over Jakobus 2:5-7 “Een onderwijzende les”. Ds. J.M.J. Kieviet gaat verder met het schrijven over het avondmaalsformulier. Ds. P. Roos levert een bijdrage over ‘vergeving’. Ds. K. Hoefnagel schrijft over crematie. Zelf schrijven we een bijdrage over Theodorus van der Groe. Tenslotte enkele persberichten en boekbesprekingen.

Ontmoetingsdag Bewaar het Pand
D.V. zaterdag 7 mei (!)in de Christelijke Gereformeerde Kerk te Werkendam. Let erop dat dit niet de zaterdag na Pasen is, die datum is erg ongunstig omdat het dan koninginnedag is. Dat is de reden dat we een week later dan gewoonlijk samen hopen te komen. In het vorige nr. van ons blad stond een andere datum, nl. 14 mei, maar dan is het kerkgebouw van de CGK te Werkendam niet beschikbaar, daarom dus 7 mei. Sprekers: ds. M.C. Tanis, ds. M.A. Kempeneers, ds. K. Visser en ds. P. Roos. Dit jaar is het vierhonderd en vijftig jaar geleden dat de Nederlandse Geloofsbelijdenis werd opgesteld door Guido de Brès. Daar willen we op deze ontmoetingsdag aandacht voor vragen. Ook de datum van de volgende ontmoetingsdag geven we op verzoek alvast door: D.V. 24 september 2011 op Urk.

Koningin Beatrix 73 jaar
D.V. Maandag 31 januari zal onze koningin jarig zijn. Juist op die dag zal gevoeld worden dat prins Claus er niet meer is. We wensen haar persoonlijk en in haar taakuitoefening als vorstin Gods onmisbare zegen toe. Er zij gebed voor haar en haar nageslacht.

Verschijning volgende nr.
Het volgende nummer van ons blad zal D.V. donderdag 17 februari verschijnen. Kopij graag binnen donderdag 10 februari.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 februari 2011

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 februari 2011

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken