Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

Inhoud
In dit nummer van ons blad is een meditatie opgenomen van ds. K. Visser over Johannes 6:15. Ds. M.C. Tanis schrijft over Jakobus 2:14-19 “Geen eenzijdigheid”. Ds. P. van Zonneveld schrijft over Israël, ds. K. Hoefnagel schrijft een derde bijdrage over genadetijd., ds. J.M.J. Kieviet schrijft over het Avondmaalsformulier. Zelf schrijven we een stukje over Theodorus van der Groe. Tenslotte enkele persberichten en boekbesprekingen.

Ds. M.C. Tanis
Ds. M.C. Tanis raakte buiten zijn schuld betrokken bij een ongeval op de weg. Zijn auto werd zwaar beschadigd, maar zelf mocht hij wonderlijk gespaard worden. Hij brak zijn sleutelbeen, waaraan hij geopereerd is. We hopen dat hij spoedig mag herstellen en naar de lust van zijn hart het Woord weer zal mogen uitdragen in de kerken.

Ds. P. van Zonneveld
De toenemende celgroei in het ruggenmerg maakt het lopen, staan en autorijden steeds moeilijker. Daardoor is ds. Van Zonneveld al enige tijd niet in staat voor te gaan in de kerken. De Heere gedenke hem met zijn vrouw in alle opzichten.

Ontmoetingsdag Bewaar het Pand
D.V. zaterdag 7 mei (!)in de Christelijke Gereformeerde Kerk te Werkendam. Let erop dat dit niet de zaterdag na Pasen is. Sprekers: ds. M.C. Tanis, ds. M.A. Kempeneers, ds. K. Visser en ds. P. Roos. Dit jaar is het vierhonderd en vijftig jaar geleden dat de Nederlandse Geloofsbelijdenis werd opgesteld door Guido de Brès. Daar willen we op deze ontmoetingsdag aandacht voor vragen. De datum van de volgende ontmoetingsdag is D.V. 24 september 2011 op Urk.

Verschijning volgende nr.
Het volgende nummer van ons blad zal D.V. donderdag 31maart verschijnen. Kopij graag binnen donderdag 24 maart.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 17 maart 2011

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 17 maart 2011

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken