Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

Inhoud
In dit nummer van ons blad is een opstandingsmeditatie opgenomen van ds. P. van Zonneveld over Lukas 24:6m “Het Leven”.Ds. M.C. Tanis schrijft over Jakobus 3:13-18 “Tweeërlei wijsheid”. Ds. P. Roos schrijft een artikel getiteld “Belijdenis”. Ds. J.M.J. Kieviet schrijft verder over het avondmaalsformulier. Ds. Hoefnagel schrijft in zijn rubriek over Noach. Tenslotte enkele boekbesprekingen.

Ontmoetingsdag Bewaar het Pand
Zaterdag 7 mei is onze ontmoetingsda g gehouden in de Christelijke Gereformeerde Kerk te Werkendam. Het was een goede dag waarop vele bekenden elkaar ontmoet en gesproken hebben. Dit jaar is het vierhonderd en vijftig jaar geleden dat de Nederlandse Geloofsbelijdenis werd opgesteld door Guido de Brès. Daar hebben de sprekers elk op eigen wijze aandacht voor gevraagd. De datum van de volgende ontmoetingsdag is D.V. 24 september 2011 op Urk.

Zendingsdag Elburg
D.V. woensdag 20 juli, Oosterkerk, Klaverplein 2, Elburg. Dit is een andere locatie dan voorgaande jaren. Het kerkgebouw waar anders van gebruik wordt gemaakt wordt gerestaureerd. Noteert u deze datum alvast in uw agenda.

4 en 5 mei
Dodenherdenking en bevrijdingsdag liggen weer achter ons. Tot op heden is er geen vreemde onderdrukking in ons vaderland. Dat is reden de Heere te erkennen. Grote zorg en vrees dient ons te vervullen wanneer we zien op het misbruik van de vrijheid, op de vele overtredingen van Gods geboden.

Verjaardag kroonprins Willem – Alexander
De Heere gedenke in alle opzichten onze kroonprins met zijn gezin in het nieuwe levensjaar dat ingegaan mocht worden. Ware wijsheid is er alleen als de vreze Gods er door genade mag zijn. Er zij gebed voor de leden van ons vorstenhuis.

Verschijning volgende nr.
Het volgende nummer van ons blad zal D.V. donderdag 26 mei verschijnen. Kopij graag binnen donderdag 19 mei.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 mei 2011

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 mei 2011

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken