Bekijk het origineel

Vrije Universiteit.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vrije Universiteit.

2 minuten leestijd

Vrije Universiteit.

In dank ontvangen: Voor de Vereeniging: Aan Contrlbutlën:

Door den heer P.J.J. Gooris te Brielle/21.50; door den heer Jan van Zanten te Zeist ƒ 5.—; door den heer G. de Leeuw te Utrecht, van de 10 centsvereeniging over Febr. 1.1. ƒ 16.90; door den heer A. Kuyper Boone te Bunschoten / 38.50; door den heer F. van den Bos te Wommels van J. A. te O. ƒ i.—-.

Aan Collecten: (voor de Theol. faculteit).

Van de Geref. kerk te Delfshaven/9.4i; van idem te Goes ƒ 14.29I/2; van idem te Nieuwdorp ƒ 14.01; van idem te lerseke / 8.—; van idem te Baarland ƒ 6.27; van idem te Wolfertsdijk ƒ 7.80; van idem te Kruiningen ƒ 7.—; van idem te Biezelinge ƒ 5.—; van idem te Heinkenszand ƒ 7.26V25 van iedem te Borssele ƒ 1.69I/2; van idem te Barchem ƒ 5.32I/2; van idem te Aalten A. ƒ 11.14.

Aan Schenkingen:

Door den heer Jan van Zanten te Zeist, van W. S. voor het lezen van jDe Heraut" ƒ2.50; door den heer A. Kuyper Jr., van C. A. Joossen te Charlois ƒ 2.20; door Ds. J. H. Houtzagers te Kootwijk ƒ 5.—; door Ds. N. A. de Gaay Fortman, van den heer C. Schot te Bindjei (Java) ƒ 25.—; gevonden in de collecte Boomslootkerk S. B. / 3.— ; door den heer G. de Leeuw te Utrecht, gevonden in de collecte ƒ i, —.

Voor de Medische Faculteit:

Door Ds. B. van Schelven, vau N.N./7.—; door den heer G. de Leeuw te Utrecht, van W. H. V. O. ƒ 16.90,

Voor het Studiefonds:

Door den heer G. de Leeuw te Utrecht, van Mej. A. V. E. ƒ 2. S. j. SEEFAT.

Hilversum. Penningmeester.

ÖÏÏSAYE van HÖVEKSB & 200JI,

te AlSTEBDAl:

JF^ija fl.a&

J. A. W0RS3SER.

lm etesnpelb. fJLQO.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 12 april 1896

De Heraut | 4 Pagina's

Vrije Universiteit.

Bekijk de hele uitgave van zondag 12 april 1896

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken