Bekijk het origineel

P. K. VAN BOON.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

P. K. VAN BOON.

2 minuten leestijd

O

ntvangen voor een Nieuw Kericgebouw te Breda 9 Gift van de Geref. kerk A. te

Viaardingen ƒ4; id. van J. v. M. te H. ƒi; id. van de Ger. kerk te Biezelinge ƒ2.50; id. van de Jongedochtersvereeniging s Hebt de Waarheid en den Vrede lief" te Goes ƒ8.50.

Door Ds. W. Kapteijn van Breda: Gift van de fam. S. te Kapelle (Zeeland) ƒ2.50; id. van Mr. H. V. d. V. te Zwolle ƒ 2.50; id. van Mr. V. A. te Gorkum ƒ1; id. van Ds. J. v. A. te Gorkum ƒ1; Coll. van de Ger. kerk te Giessen /•2.12I/2; id. van de Ger. kerk te Andelƒ 14.64; Gift van K. J. te Ulrum ƒ2.50.

Door Br. v, B. ingezameld: Gift van Br. J. d. D. te Bergen op Zoom ƒ2.50; id. van C.R. te idem ƒ2; id. van X. X. en X. X. te Mem /•4; id. van N. N. te idem ƒ i; id. van J. T. te idem ƒ 2.50; id. van D. T. te idem ƒ1; id. van V. H. te idem ƒ0.10; id. van de Ger. kerk te Oosterbierum ƒ i; id. id. te Geesteren Gelselaar ƒ11.88; id. id. te Winterswijk ƒ2.50; id. id. te Ambt VoUenhove A ƒ2.50; id. id. te Ee ƒ2; id. id. te Genderen ƒ6.50; id. id. te Amstelveen ƒ 2.50; id. id. te Katwijk aan den Rijn ƒ 2.50.

Met hartelijken dank aan den Heere en d milde gevers vermelden we deze gaven; tegelijkertijd bevelen we ons ernstig en dringend aan in de liefde der B.B. en Z.Z. in Noord en Zuid.

De Penningmeester der Oeref. kerk.,

Breda., 13 April 1896.

P. K. VAN BOON.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 26 april 1896

De Heraut | 4 Pagina's

P. K. VAN BOON.

Bekijk de hele uitgave van zondag 26 april 1896

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken