Bekijk het origineel

Register op E VOTO.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Register op E VOTO.

1 minuut leestijd

Er is een naam-, zaak-en tekstrQgisttr I op de vier Deelen van E Voto in gereed­ I heid gebracht, dat voor de premie-inteeke-I naren op dit werk verkrijgbaar virordt gesteld tegen den prijs van vijf en zeventig cents. Voor de overige koopers van E Voto I tegen den prijs van een gulden vijf en twin­ I tig cetits.

Premie-inteekenaren op E Voto, die dit I Register in Tiuu bezit wenschen te hebben, I worden hiermede uitgenoodigd bij de abonnementsgeldea voor de Heraut in Januari vijf en zeventig cents extra te voegen.

Zij, voor wie dit op opeens te veel mocht zijn, kunnea volstaan met in Januari 1897, in April 1897 en in Juli 1897 telkens bij het abonnementsgeld vijf en twintig cents op te zenden.

Aan alle premie-inteekenaren, tevens I I abonnenten, die hieraan voldoen, zal be­ I doeld Register, zoodra het van de pers I komt, en de vijf en zeventig cents afbetaald zijn, franco aan huis worden toegezonden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 24 januari 1897

De Heraut | 4 Pagina's

Register op E VOTO.

Bekijk de hele uitgave van zondag 24 januari 1897

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken