Bekijk het origineel

Register op E VOTO.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Register op E VOTO.

1 minuut leestijd

Er is een naam-, saak-en /^^j? register op de vier Deelen van E Vota 'm gereedheid gebracht, dat voor de premie-inteekenaren op dit werk verkrijgbaar wordt gesteld tegen den prijs van vij/ en zeventig cents. Voor de overige koopers van E Voto tegen den prijs van een gulden vijf en twintig cents.

Premie-inteekenaren op E Voto, die dit Register in hun bezit wenschen te hebben, worden hiermede uilgenoodjgd bij de abonnementsgelden voor de Heraut in Januari vijf en zeventig cents extra te voegen.

Zij, voor wie dit op opeens te veel mocht zijn, kunnen volstaan met in Januari 1897, in April 1S97 en in Juli 1897 telkens bij het abonnementsgeld vijf en twintig cents op te zenden.

Aau alle premie-inteekenaren, tevens abonnenten, die hieraan voldoen, zal bedoeld Register, zoodra het van de pers komt, en de vijf en zeventig cents afbetaald zijn, franco aau huis worden toegezonden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 31 januari 1897

De Heraut | 4 Pagina's

Register op E VOTO.

Bekijk de hele uitgave van zondag 31 januari 1897

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken