Bekijk het origineel

officieele Berichten.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

officieele Berichten.

2 minuten leestijd

Met verkorting uit het Kerkblad van 30 April.

Pfovïncie Groningen.

De Provinciale Synode van Groningen zal D. V. gehouden worden Woensdag.a /tmi, in het kerkgebouw in de N. Ebbingestraat te Groningen.

De stukken voor de Agenda, met de namen en woonplaatsen der Afgevaardigden, gelieve men vóór 19 Mei aan den ondergeteekende te zenden. Rekendag der verschillende Provinciale Kassen Dinsdag 8 Juni.

H. SCHOLTEN, Prov. Corr.

Zuidhorn.

ProvinciaEe Synode wan Geldecland.

De Classis van de Gereformeerde kerken in de Provincie Gelderiand worden bij dezen uitgenoodigd de punten voor het Agendum en de namen der Algevaardigden voor de Provinciale Synode van Gelderland, welke gehouden zal worden D. V. Woensdag 16 JUNI 1897 te Culemborg, — voor of uiterlijk op 28 Mei te willen opgeven aan den eerstondergeteekende.

Namens den saamroependen kerkeraad te Culemborg^

W. J. DE HAAS, Praeses.

JOH. V. D. BERG, Scriba.

Culemborgi 25 April 1897.

Provinciale Synode wan Zeeland.

De Provinciale Synode der Gereformeerde kerken van Zeeland zal D. V. gehouden worden te Goes, op Woensdag 16 Juni, aanvangende 's voormiddags 10 uur. Opgave van de namen der afgevaardigden, punten voor het agendum enz. worden ingewacht tot 19 Mei, aan het adres van dén eerstondergeteekende.

De kerkeraad der Gereformeerde kerk te Goes,

Ds R. J. V. D. VEEN, Praeses.

C. ORANJE LZ, , Scriba.

Ppovinciale Synode van Overijsel.

De Gereformeerde kerken van Zwolle A en B, aangewezen tot de saamroeping der Provinciale Synode van Overijsel, geven hiermede kennis, dat deze vergadering D. V. zal worden gehouden op Donderdag 17 Juni a.j-., in de Plantagekerk te Zwolle. Aanvang 10 uur.

Punten voor het agendum worden vóór 27 Mei a. s. door den ondergeteekende ingewacht. Namens de roepende kerken^

B. J. VAN DEN BOSCH, Scriba

van Kerk A.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 2 mei 1897

De Heraut | 4 Pagina's

officieele Berichten.

Bekijk de hele uitgave van zondag 2 mei 1897

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken