Bekijk het origineel

JAN TAEKE BAKKER,

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

JAN TAEKE BAKKER,

1 minuut leestijd

Heden trof onzen scholen en onze Gemeente een zeer zwaar verlies.

Het behaagde den Heere onzen algemeen geachten en beminden Broeder,

JAN TAEKE BAKKER, Hoofd der Christelijke school te Hef Kootwijkerbroek, en Ouderling der Gereformeerde Gemeente Kootwijk, in den ouderdom van 30 jaren tot zich te nemen. Zijn einde was vrede en dat alken troost ons, maar wat zijn diepbedroefde Weduwe, die met drie kleine kinderen achterblijft, wat onze School, waaraan hij zeven jaren lang met zoo rijken zegen werkzaam mocht zijn, wat onze Gemeente, die hij zoo van harte diende en die zich in hem waarlijk een Ouderling mocht zien gesteld, in hem verliezen, dat alleen weten zij, die den overledene in handel en wandel hebben gekend.

De Heere trooste de Weduwe en vervuile aan haar en hare kinderkens Zijne rijke belofte. Hij trooste ons, zijne bedroefde Broeders en Vrienden, en betoone zich ten opzichte van onze School en Gemeente een God die trouwe houdt.

Namens het Best. Scholen met den

te Kootwnjk en

Kootwijkerbroek,

Ds. J. H. HOUTZAGERS,

J. ZEGERS, Secretaris.

Namens den Kerkeraad

Ds. J. H. HOUTZAGERS,

A. VAN HUSSEE, Secretaris.

Kootwijk, 25 Dec. 1897.

Bijbel

Voorzitter.

der Geref. Gem.,

Voorzitter,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 2 januari 1898

De Heraut | 4 Pagina's

JAN TAEKE BAKKER,

Bekijk de hele uitgave van zondag 2 januari 1898

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken