Bekijk het origineel

RECTIFICATIE.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

RECTIFICATIE.

1 minuut leestijd

Tot ons leedwezen slopen in onzen leader van de vorige week enkele zinstorende fouten in. In kolom 4 van de tweede bladzijde bovenaan leze men:geest van innovatie (in plaats van ignoratie). In kolom 5 in het midden:Alles wat aan de predikatie voorafgaat leid/ daarheen en vorm/ (in plaats van:leide en vorme); alles wat er op volgt vorm/ (in plaats van vorme). Op bladzijde drie, eerste alinea:Hier had de Wet des Heeren dus veel meer de beteekenis van den regel des levens te zijn (in plaats van:niet meer). De twee volgende alinea's:„Of de Gereformeerde liturgie... in den Gereformeerden eeredienst werd geschonken" en:„De gewoonte om de Wet te lezen ... aan Calvijn zelf moet worden toegeschreven" moeten beide geheel geschrapt worden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 4 december 1898

De Heraut | 4 Pagina's

RECTIFICATIE.

Bekijk de hele uitgave van zondag 4 december 1898

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken