Bekijk het origineel

GELDNOOD.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

GELDNOOD.

1 minuut leestijd

Voor het tekort in de kas der Nederlandsche Vereeniging van Vrienden der Waarheid, werd onder hartelijke dankzegging ontyangen door tusschenkomst van Ds. C. L. F. van Schelven van V. R. te 's Gr. / ro; van den heer E. Wigbolders van de Gereformeerde Kerk te Groningen B / 5; van den heer G. van der Woud van de Gereformeerde Kerk te Vreeswijk / s; van N. N. uit Fijnaart / ro; van Ds. G. M. van Kasteel te Oppenhuizen/a.so; van G. B. A, F. te Delft / 2 50; van de familie H. te Axel / 2 50; van Broeder J. V. te Andijk / 5; van X. te A. / 10. Moge de ijver van deze Broeders en Zusters er velen tot ijver verwekken, en worde er door velen in zegeningen gemaaid, onrdat ze in zegeningen gezaaid hebben. Met verlangen zien wij naar meerderen steun uit.

Namens het Bestuur: Dr. F. L. RUTGERS, Voorzitter. Ds. B. VAN SCHELVEN, Vice-Voortitter. G. H. A. GROSHEIDE, Secretaris. J. IJSEBRAND, Koninginneweg 223, Penningmeester,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 10 februari 1907

De Heraut | 4 Pagina's

GELDNOOD.

Bekijk de hele uitgave van zondag 10 februari 1907

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken