Bekijk het origineel

GELDNOOD.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

GELDNOOD.

2 minuten leestijd

Voor het tekort in de kas der Ned. Vereeniging van Vrienden der Waarheid, werd onder hartelijke dankzegging ontvangen door Ds. B. VAN SCHELVEN van de kerkteBussum/14; van de kerk te Utrecht /r5; van de kerk te Heer Hugowaard /230; van B, f 2^ en van eenige vrienden /4; door den Penningmeester van de kerk te Groningen B /5; van de kerk te Arnhem /10; van de kerk te Klundert / 5; van de kerk te Rotterdam , 'B /20 en verder van B. /60; D. C. K. te Rt. /2 50; Dames Gez. H. te A. /2 50; O. K. te O. f 2; J. F. de V. te K. /r; K. V. te A. /2.50; W. H. te A. f 10; H, S. te if- /s en door tusschenkomst van br. W. VAN LEEUWEN te Schie dam van Mej. N. N. te V. /2 50. Hoewel het tekort nog niet geheel gedekt is, toch hebben wij groote reden den Heere te danken voorde bereidwilligheid van zoovele broeders en zusters om onze bede gehoor te verkenen, wij durven dan ook vertrouwen dat liet ontbrekende ons nog zal gezonden worden.

Namens het Bestuur: Dr. F. L. RUTGERS, voorzitter. Ds. B. VAN SCHELVEN, vice voorzitter. G. H. A. GROSHEIDE, Secretaris. J. IJSEBRAND, Penningmeester, Koninginneweg 223. Amsterdam, i April 1908.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 5 april 1908

De Heraut | 4 Pagina's

GELDNOOD.

Bekijk de hele uitgave van zondag 5 april 1908

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken