Bekijk het origineel

Alphen aan den Rijn en Omstreken:

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Alphen aan den Rijn en Omstreken:

2 minuten leestijd

Het gebied, waarin genoemd komité werkzaam is, omvat de gemeenten: Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Bodegraven, Hazerswoude, Koudekerk a.d. Rijn, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, Rijnsaterwoude, Ter Aar, Zevenhoven en Zwammerdam.

In al deze gemeenten beleggen wij van tijd tot tijd een samenkomst. Het is de bedoeling, dat we minimaal één keer in de drie jaar overal komen.

Voor 15 februari 1979 stond een bijeenkomst op het programma te Rijnsaterwoude; 1 of 8 maart hopen we in Zwammerdam te komen en op 29 maart in Nieuwkoop. Over de plaats van samenkomst en de sprekers kunt u meer lezen in de vaste maandelijkse rubriek.

Het is moeilijk werken in ons gebied, waar de moderne oecumene aan invloed wint en de oorspronkelijke bevolking de invloed van de „stadsvestigingen" niet steeds voldoende weet te keren.

Daarom is het zo nodig, dat onze lezers trouw de bijeenkomsten bezoeken en zich ook laten zien, als men over vervoer beschikt, in de buurgemeenten, waar samenkomsten zijn. Dat moedigt ons komité aan.

Vijf leden zijn woonachtig in Alphen aan den Rijn, twee in Bodegraven en één in Hazerswoude, terwijl we in verschillende gemeenten over waardevolle medewerkers beschikken als er samenkomsten zijn.

Eventuele verdere informatie wordt u graag verstrekt door de secretaris, J. H. Noomen, Jan Pietersz. Coenlaan 77, telef. 01720-72764, Alphen a. d. Rijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 maart 1979

In de Rechte Straat | 32 Pagina's

Alphen aan den Rijn en Omstreken:

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 maart 1979

In de Rechte Straat | 32 Pagina's

PDF Bekijken