Bekijk het origineel

Personalia ADB

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Personalia ADB

2 minuten leestijd

Mevrouw P.J. Star kwam op 15 februari jl. in dienst van het ADB. Na een korte cursus op het Hendrik-Kraemer instituut zal zij worden uitgezonden naar Zaïre (vroeger Kongo) als adviseuze voor het vrouwen- en gezinswerk.

Mejuffrouw Hans Wachter en mejuffrouw Ans Bruinsma keren deze zomer naar Nederland terug na enkele termijnen als verpleegster in Suriname te hebben gewerkt.

Zuster A. Kempers is op 14 maart naar Suriname vertrokken om als verpleegster in één van de indianendorpen te gaan werken. Het ADB bemiddelt bij het zoeken naar een tweede verpleegster.

Mevrouw L.C. Zwaan is naar Indonesië vertrokken. Zij treedt in dienst bij de SPWK (school voor o.a. opleiding maatschappelijk werk) in Magelang.

De heer en mevrouw J.B. Opmeer-Hageman zijn op 1 februari 1973 in dienst getreden van het ADB. Zij zullen naar Pakistan worden uitgezonden, waar de heer Opmeer als leraar electrotechniek wordt verbonden aan het Christian Technical Trainingscentre in Gujranwala. Aan deze school werkt ook de heer B. Kuyvenhoven reeds enkele jaren.

De heer J. Lenselink is met zijn gezin in maart naar Perzië vertrokken, waar hij blindentrainer wordt op de blinden-boerderij in Isfahan. Hij wordt de opvolger van de heer F. Koster.

De heer en mevrouw Van Rij Van Roosenbeek zijn in april naar Nederland teruggekeerd. De heer Van Rij was op Soemba belast met het aanleggen van wegen. Dit project is inmiddels voltooid.

Ir. A. Schotveld, die jarenlang leider was van het landbouwtrainingswerk op Soemba en eind vorig jaar naar Nederland terugkeerde, is per 1 maart uit de dienst van het ADB getreden. Hij heeft een functie aanvaard bij Staatsbosbeheer.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 juni 1973

Zendingsblad van de Gereformeerde Kerken in Nederland | 24 Pagina's

Personalia ADB

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 juni 1973

Zendingsblad van de Gereformeerde Kerken in Nederland | 24 Pagina's

PDF Bekijken