Bekijk het origineel

Personalia zending

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Personalia zending

2 minuten leestijd

Drs. E.P. Bosma wordt tegen het eind van juni in Nederland terug verwacht. Sinds 1970 was hij als docent verbonden aan de Theologische School te Lewa (Soemba).

Ds. J. Geel, missionair predikant op Midden-Java, keert 18 juni naar Indonesië terug. In plaats van naar Semarang, waar hij missionair predikant was in dienst van de GKI (vroegere Chinese kerken), gaat hij nu naar Djakarta om daar het kerkelijk jeugdwerk op te zetten.

De heer T. van Hemert komt in juni voor een kort verlof uit Rwanda, waar hij sinds 1967 als bouwkundige werkt.

Ds. F.L. Schalkwijk keert tegen het eind van juni naar Brazilië terug. Ds. Schalkwijk zal niet teruggaan naar Cascavel, waar hij vele jaren heeft gewerkt, maar wordt docent aan het Presbyteriaanse Theologisch Seminarie in Recife.

De heer en mevrouw J. Bouman, beiden arts, volgen momenteel de zendingsopleiding aan het Hendrik Kraemer instituut. Beiden zullen naar Pakistan gaan om de plaatsen in te nemen van het echtpaar Doornenbal in het ziekenhuis te Jalalpur.

Mejuffrouw N. van der Eijk volgt eveneens de zendingsopleiding om straks als medisch analiste naar het ziekenhuis te Sahiwal in Pakistan, te worden uitgezonden.

De heer J.E. Scheffer komt half juni met verlof naar Nederland. Hij is als directeur en docent verbonden aan het Instituto Cristão te Castro in Brazilië.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 juni 1973

Zendingsblad van de Gereformeerde Kerken in Nederland | 24 Pagina's

Personalia zending

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 juni 1973

Zendingsblad van de Gereformeerde Kerken in Nederland | 24 Pagina's

PDF Bekijken