Bekijk het origineel

Themakonferentie voor predikanten

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Themakonferentie voor predikanten

1 minuut leestijd

Dat leden van één gemeente vaak op verschillende wijze hun geloof beleven, zal menige predikant ervaren. Dat dit spanningen kan oproepen eveneens.
Predikanten die hierover met elkaar willen nadenken zijn hartelijk welkom op het Toerustingscentrum te Baarn op woensdag 26 (aanvang 14.30) en donderdag 27 september a.s. (tot 16.00 uur).

Het thema luidt: Gemeente zijn — verschillen in geloofsbeleving — en de predikant, waarbij het met name gaat om vragen als: Welke visie hebben wij op deze verschillen? Hoe ervaren we onszelf in dit spanningsveld? Wat betekent het voor de opbouw van de gemeente en wat is onze rol daarin?
Medewerking aan deze konferentie is toegezegd door: prof. dr. J. T. Bakker, hoogleraar aan de Theologische Hogeschool te Kampen; dr. J. Hendriks en drs. N. A. Schuman, beiden wetenschappelijk medewerker aan de theologische fakulteit van de Vrije Universiteit.

De leiding berust bij ds. H. J. Bavinck.
Kosten van deelname ƒ 20,—. Aanmelding bij het Toerustingscentrum, postbus 177, Baarn, tel. 02154-7636.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 juni 1973

Kerkinformatie | 20 Pagina's

Themakonferentie voor predikanten

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 juni 1973

Kerkinformatie | 20 Pagina's

PDF Bekijken