Bekijk het origineel

STUDIECOMMISSIE

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

STUDIECOMMISSIE

1 minuut leestijd

Het moderamen van de Generale Synode van Haarlem nam het besluit: haar Commissie VI (adres: ds. D. J. Roos, Julianalaan 132, Overveen) aan te wijzen als studiecommissie met een bredere opdracht dan alleen de behandeling van het initiatiefvoorstel Van Oord, ingediend tijdens de vergaderingen van de generale synode van Dordrecht 1971/72, waarbij o.a. een beoordeling van de prognose van het vacatureverloop der predikanten in de Gereformeerde Kerken, zoals b.v. vermeld in het rapport van curatoren van de Theologische Hogeschool aan de synode in 1971 en het rapport van het Instituut voor Praktische Theologie aan de Vrije Universiteit over "Vraag en aanbod", van groot belang wordt geacht. Deze commissie zal nader in Kerkinformatie publiceren, hoe zij zich haar werkwijze denkt

K. J . Schaafsma actuarius

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 mei 1974

Kerkinformatie | 16 Pagina's

STUDIECOMMISSIE

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 mei 1974

Kerkinformatie | 16 Pagina's

PDF Bekijken