Bekijk het origineel

Hervormde steun aan perscampagne

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Hervormde steun aan perscampagne

1 minuut leestijd

Het hervormd evangelisatorisch beraad, orgaan van de hervormde synode voor de doordenking en stimulering van evangeliserende arbeid, heeft een aanbeveling gegeven bij de perscampagne, die het gereformeerde Evangelisatiecentrum heeft opgezet.

Dit najaar wordt deze perscampagne georganiseerd, die tot doel heeft het gesprek tussen mensen buiten en binnen de kerk over vragen van geloof en leven te bevorderen. Daartoe zal een serie advertenties in regionale bladen worden geplaatst, en voorts zal materiaal beschikbaar worden gesteld om gemeenteleden toe te rusten voor het gesprek over de vragen die advertenties oproepen.

De actie is een door de gereformeerde synode goedgekeurde actie van het Evangelisatiecentrum.

Gehoopt wordt dat ook andere plaatselijke kerken, gemeenten en parochies zullen meedoen. In een aantal plaatsen is dat al in voorbereiding. Voor wat betreft de hervormde kerkeraden heeft het evangelisatorisch beraad nu ook aandacht voor de actie gevraagd en interkerkelijke medewerking aanbevolen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 juni 1974

Kerkinformatie | 16 Pagina's

Hervormde steun aan perscampagne

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 juni 1974

Kerkinformatie | 16 Pagina's

PDF Bekijken