Bekijk het origineel

OFFICIËLE MEDEDELINGEN

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

OFFICIËLE MEDEDELINGEN

DEPUTATEN F. EN O. KONINGSLAAN 11 UTRECHT

2 minuten leestijd

Aan de commissies van beheer en de quaestores van de classes en particuliere synoden.

Naar verwacht mag worden zal de generale synode in oktober a.s. de begrotingen 1975 behandelen voor de zgn. Algemeen Kerkelijke Arbeid. Deputaten F. en O. zullen in een rapport de synode over deze begrotingen adviseren.

In de afgelopen jaren is enkele malen een bijeenkomst gehouden met de quaestores van classes en particuliere synoden, waarin — voorafgegaan aan de behandeling van de generale synode — z o n rapport over de begrotingen en de Algemene Kas werd besproken; verleden jaar waren daarbij ook afgevaardigden van de commissies van beheer aanwezig. Deputaten F. en O. stellen er prijs AUGUSTUS 1974 NR38 op ook dit jaar zo"n bijeenkomst te houden. De datum hiervoor is vastgesteld op zaterdag 21 september 1974. De vergadering zal worden gehouden in hotel ""Smits", Vredenburg te Utrecht. Zij begint om 9.30 uur en zal om 12.30 uur è 1 3 . 0 0 uur worden beëindigd.

De stukken voor deze vergadering zullen aan de quaestores van de classes en particuliere synoden worden toegezonden. Aan de afgevaardigden van de commissies van beheer, die de vergadering willen bezoeken worden zij op aanvraag verstrekt. Daarom verzoeken w i j:

aan de commissies van beheer die een afgevaardigde aan de vergadering willen laten deelnemen, ons daarvan zo spoedig mogelijk mededeling te doen aan bovengenoemd adres, met opgave van het adres waaraan de stukken voor de vergadering kunnen worden toegezonden.

Namens deputaten

F. en O. E. Hazelaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 augustus 1974

Kerkinformatie | 20 Pagina's

OFFICIËLE MEDEDELINGEN

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 augustus 1974

Kerkinformatie | 20 Pagina's

PDF Bekijken