Bekijk het origineel

daniël bernhard van der waals

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

daniël bernhard van der waals

2 minuten leestijd

Ziehier de nieuwe stafmedewerker op het bureau van de g.d.r. Per 1 oktober zal hij de leiding op zich nemen van de afdeling publiciteit en voorlichting.

Na zijn gymnasiale opleiding studeerde van der Waals enige jaren Nederlandse taal en letterkunde aan de Rijks Universiteit te Leiden. Hij onderbrak in 1966 zijn studie om zich te kunnen wijden aan de journalistiek. Het Dagblad van het Oosten en Hervormd Almelo — van deze laatste was hij redacteur — hebben van zijn aktiviteiten geprofiteerd.

Het onrustige leven van journalist verwisselde hij aan het begin van de zeventiger jaren voor dat van voorlichtingsambtenaar bij de gemeente Zutphen. In dezelfde functie was hij verolgens ook verbonden aan de gemeen te IJsselstein.

De heer van der Waals volgt in deze functie de heer De Wit op, die helaas om gezondheidsredenen zijn werk moest beëindigen.

Wij spreken de hoop uit en vertrouwen dat de heer van der Waals de toon in woord en geschrift zal mogen vinden die u diakenen en lezers van ons blad zal aanspreken en dat u en hij in goede harmonie zullen werken aan het werk dat ons allen na aan het hart ligt, het diakonaat.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 1 september 1974

Diakonia | 32 Pagina's

daniël bernhard van der waals

Bekijk de hele uitgave van zondag 1 september 1974

Diakonia | 32 Pagina's

PDF Bekijken