Bekijk het origineel

Half miljoen voor pers-campagne

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Half miljoen voor pers-campagne

1 minuut leestijd

Binnenkort verschijnt in een aantal kranten een advertentie, die de aandacht vraagt voor God en zijn Woord. Dat Is het begin van een perscampagne, die is gestart door het Evangelisatiecentrum van de Gereformeerde Kerken.

Aan deze campagne doen 140 plaatselijke kerken mee. In ongeveer 40 plaatsen wordt de campagne interkerkelijk gevoerd.

In de deelnemende plaatsen heeft een fondsenwervingsactie ruim 23.000 gevers opgeleverd, die samen meer dan 500.000 gulden (een half miljoen) opbrachten. Uit deze gegevens mag zondermeer blijken, dat ook de zendlng-ineigen- land een levende zaak is. Een verheugend feit.

Het is duidelijk, dat het in de '"homemission" niet alleen gaat om het meeleven met en het bijdragen aan het missionaire werk, maar dat van de gemeenteleden ook een inzet "metterdaad" gevraagd moet worden. Dat is in de perscampagne een centraal gegeven. Alle 23.000 gevers zijn deelnemers aan de campagne. Zij ontvangen dan ook voorafgaand aan iedere publicatie een themafolder, waarin naast de tekst van de publicatie gespreksmogelijkheden en bijbelse notities rond de thematiek van de publicatie gegeven worden.

Al doende leert men. Vele gemeenteleden zullen vanuit dit devies in het komende jaar al lezend bezig zijn met hun missionaire opdracht. Zo kan de perscampagne bijdragen aan de toerusting van velen tot levende getuigen van hun Heer.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 1 september 1974

Kerkinformatie | 24 Pagina's

Half miljoen voor pers-campagne

Bekijk de hele uitgave van zondag 1 september 1974

Kerkinformatie | 24 Pagina's

PDF Bekijken