Bekijk het origineel

Vernieuwing van de levensstijl

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Vernieuwing van de levensstijl

1 minuut leestijd

Aan de kerkeraden zal worden gevraagd op zondag 16 maart 1975 bijzondere aandacht te wijden in de kerkdiensten aan de vernieuwing van de levensstijl. Het nummer van Kerkinformatie dat in februari verschijnt zal geheel gewijd zijn aan dit onderwerp. Het zal allerlei bijzondere documentatie bevatten over veranderingen die nodig zijn in de economie en in ons gebruik van wat de aarde oplevert.

Het nummerwil daarbij de diepste levensvragen doordenken: wie is de mens, wat is Gods bedoeling met hem en wat heeft God met de aarde voor.

Verwacht wordt dat dit nummer in allerlei kringen onderwerp van bespreking zal worden. Wanneer men het vooruit bestelt kan het tegen een speciale prijs worden geleverd, namelijk/^ 1,— per exemplaar. De bestelling moet dan voor 31 januari 1975 binnen zijn bij het Algemeen Kerkelijk Bureau, Koningslaan 11, Utrecht door het bedrag van ƒ 1, — per stuk over te maken op giro 513153 van dit bureau met vermelding op de girokaart: Bestelling febr. nr. Kerkinformatie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 november 1974

Kerkinformatie | 17 Pagina's

Vernieuwing van de levensstijl

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 november 1974

Kerkinformatie | 17 Pagina's

PDF Bekijken