Bekijk het origineel

Perscampagne wordt

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Perscampagne wordt

1 minuut leestijd

De landelijke werkgroep perskampagne van de evangelisatie is begonnen met de voorbereiding van de vervolgkampagne voor het seizoen 1975-1976.
Besloten is, dat niet aan alle plaatselijke kerken opnieuw gevraagd zal worden deel te nemen aan de perskampagne, die probeert door advertenties in dagbladen aandacht te trekken voor het evangelie. Natuurlijk zal wel verder gewerkt worden met de ca. 140 reeds deelnemende plaatselijke kerken. Daarnaast zullen alleen de plaatselijke kerken gevraagd worden in te haken, die of al interesse getoond hebben om mee te gaan doen, of die in regio's liggen waar een aantal plaatselijke kerken nu al mee doen.
Als er nog plaatselijke kerken of evangelisatiekommissies overwegen mee te gaan doen met de perskampagne in het komende seizoen, dan doen ze er goed aan de landelijke werkgroep daarvan op korte termijn op de hoogte te stellen.
De voorbereidingen kosten de nodige tijd. Na 1 maart kunnen daarom verzoeken om alsnog mee te doen voor het komende seizoen niet meer positief beantwoord worden.

De landelijke werkgroep perskampagne is bereikbaar via postbus 71, Baarn, te(. 02154-4551.

Namens de werkgroep, J. B. G. Jonkers.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 januari 1975

Kerkinformatie | 20 Pagina's

Perscampagne wordt

Bekijk de hele uitgave van woensdag 1 januari 1975

Kerkinformatie | 20 Pagina's

PDF Bekijken