Bekijk het origineel

Reacties op het geloofsgetuigenis

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Reacties op het geloofsgetuigenis

2 minuten leestijd

Nog dit hele jaar kunnen reacties ingezonden worden op de proeve van een eigentijds geloofsgetuigenis, dat vorig jaar door de generale synode is uitgegeven. Aanvankelijk was gesteld, dat de reacties dit voorjaar binnen moesten zijn, maar de bespreking blijkt in de praktijk meer tijd te vergen. De belangstelling voor het geschrift is bijzonder groot. Tot nu toe werden ruim 54.000 exemplaren uitgegeven. Veel interesse was er ook van hervormde zijde.
Het geschrift is inmiddels weer herdrukt en verkrijgbaar door f 1,75 per ex. over te maken op giro 513153 vanhet Algemeen Kerkelijk Bureau te Utrecht; op de girokaart vermelden: bestelling . . . ex. Geloofsgetuigenis. Bij aantallen geldt korting. Bij meer dan 10 ex. betaalt men f 1,50 per stuk, bij meer dan 50 ex. f 1,25 en bij meer dan 100 ex. f ^,— per stuk.
Veel vraag is er ook naar het rapport 'Onderweg zorgen voor elkaar', waarin deputaten Kerk en Jeugd hun visie geven op de kerkelijke omgang met jeugd en jongeren in deze tijd. Dit rapport is door de synode besproken en aangenomen. Het is verschenen in KerkinformatieTenslotte is er een voortdurende vraag naar het rapport 'Over mensen die homofiel zijn', dat in allerlei plaatsen een bron van studie is, niet alleen in gereformeerde, maar ook in interkerkelijke gesprekskringen. Er is een herdruk van verschenen, die men eveneens kan bestellen via giro 513153 van het Algemeen Kerkelijk Bureau te Utrecht met vermelding: bestelling rapport Homofilie. De kosten zijn f 1,75 per ex. en verkrijgbaar door 12,— per ex. over te maken op giro 513153 van het Algemeen Bureau te Utrecht; hierbij op de girokaart vermelden: bestelling Kerk en Jeugd.
Tenslotte is er een voortdurende vraag naar het rapport 'Over mensen die homofiel zijn', dat in allerlei plaatsen een bron van studie is, niet alleen in gereformeerde, maar ook in interkerkelijke gesprekskringen. Er is een herdruk van verschenen, die men eveneens kan bestellen via giro 513153 van het Algemeen Kerkelijk Bureau te Utrecht met vermelding: bestelling rapport Homofilie. De kosten zijn f 1,75 per ex.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 maart 1975

Kerkinformatie | 20 Pagina's

Reacties op het geloofsgetuigenis

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 maart 1975

Kerkinformatie | 20 Pagina's

PDF Bekijken