Bekijk het origineel

Groot nieuws voor bouwvakkers

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Groot nieuws voor bouwvakkers

1 minuut leestijd

Fotobijschrift

De bouwvakkers, die werken aan de opbouw van het landelijk Dienstencentrum van de Gereformeerde Kerken in Leusden, gingen deze maand naar huis met 'Groot nieuws voor u', in hun zak. Ze kregen dit nieuwe testament in onze omgangstaal, omdat de vlag gehesen werd op het bouwwerk. Het dak zat er namelijk op. 'U werkt aan een bijzonder karwei', zei voorzitter R. Gosker van de bouwcommissie (foto rechts onder). Bij mijn weten wordt voor het eerst zo'n kerkelijk kantorencomplex als dit gebouwd in ons land. Allerlei bedrijven, die bouwen geeft iets goeds van zichzelf als de kap er op zit en de vlag wordt gehesen. Het beste dat de kerk kan geven is de bijbel'.
In dit jaar van de vrouw hees niet de heer Gosker de vlag, maar zijn vrouw, mevrouw H. M. Gosker-de Regt, foto rechts boven, links in het beeld. Naast haar resp. de heer R. Gosker, drs. E. Hazelaar, algemeen secretaris (voor financiën en organisatie van de gereformeerde kerken en de heer A. M. van der Linden, bekend als organisator van de Stichting Steun Kerkbouw en lid van de bouwcommissie, allemaal op het dak van het Dienstencentrum in Leusden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 mei 1975

Kerkinformatie | 16 Pagina's

Groot nieuws voor bouwvakkers

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 mei 1975

Kerkinformatie | 16 Pagina's

PDF Bekijken