Bekijk het origineel

Classis Bergum

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Classis Bergum

1 minuut leestijd

Aan kerkeraden en classes

De classis Bergum van de Gereformeerde Kerken in Nederland deelt u tot haar leedwezen mede, dat zij in haar vergadering van 3 juli l.l. besloten heeft het verzoek van ds. D. Verweij te Rottevalle om hem ontheffing te verlenen uit het ambt van dienaar des Woords in te willigen.
Zij heeft dit besluit genomen met medewerking en goedvinden van dep. art. 56 k.o. na gehoord te hebben de persoonlijke redenen en de mededeling van de kerk van Rottevalle volgens art. 14 k.o.
De datum waarop dit besluit zal ingaan is bepaald op 3 juli 1975, met ingang van deze datum houdt derhalve br. D. Verweij te Rottevalle op predikant te zijn in de Gereformeerde Kerken.

Namens de classis Bergum
J. HIELEMA, praeses
H. DIJKSTRA, assessor
G. PIKKERS, actuarius

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 augustus 1975

Kerkinformatie | 16 Pagina's

Classis Bergum

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 augustus 1975

Kerkinformatie | 16 Pagina's

PDF Bekijken