Bekijk het origineel

Conferenties vrouwenberaad

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Conferenties vrouwenberaad

1 minuut leestijd

Onder het motto 'Samen praten-denken-doen' begint de Gereformeerde Vrouwenbond het werkseizoen 1975-1976.
In deze periode zal extra aandacht besteed worden aan propaganda. In verband hiermee hebben alle plaatselijke predikanten een exemplaar van het maandblad 'De Gereformeerde Vrouw' ontvangen met een begeleidend schrijven van de presidente mevr. D. de Jong-Bakker.
Ook dit jaar wordt weer volop aandacht besteed aan kadertraining en toerusting in de vorm van kader-, vormings- en studiedagen.
Het onderwerp van de vormingsconferenties, die in november in Driebergen en Paterswolde worden gehouden is: 'Leven... met angst en beven'.
Er is een aktie 'Kruis en Munt' die uit twee projekten bestaat nl. Amnesty International en 'Opbouw diakonaat Paramaribo'.
Deze maand verschijnt de bundel 'Eenvoudigweg' met o.a. een groot aantal aktuele onderwerpen voor gespreksgroepen in de gemeente: f 4,— per stuk; 165 pagina's.
Ook niet-leden kunnen zich abonneren op het maandblad 'de Gereformeerde Vrouw' voor f 10,50 per jaar; giro 515473 t.n.v. Gereformeerde Vrouwenbond te Baarn.
Inlichtingen bij de sekretaresse: mevrouw W. Poelstra-Kroeske, Vossenlaan 2, Maarn, tel. 03432-2589.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 1 september 1975

Kerkinformatie | 16 Pagina's

Conferenties vrouwenberaad

Bekijk de hele uitgave van maandag 1 september 1975

Kerkinformatie | 16 Pagina's

PDF Bekijken